Doggy Dance

Canine Freestyle is een van de nieuwste hondensporten.
Er worden verschillende bewegingen aangeleerd, die later worden gecombineerd tot een geheel.
Het is een geweldig leuke sport waarbij je op een geheel andere manier met je hond omgaat. Je kunt overal oefenen, thuis, in de tuin, in het park enz.. Je voorkomt verveling doordat je hond steeds nieuwe dingen leert en op die manier creëer je een optimale band tussen baas en hond.
Honden (en cursisten) van alle leeftijden kunnen hieraan meedoen. Een goede basisgehoorzaamheid blijft nodig aangezien veel oefeningen los van de lijn gedaan worden. De oefeningen zijn inmiddels zeer veelzijdig geworden en vernieuwende bewegingen worden aangemoedigd! De oefeningen worden aangeleerd door positieve trainingsmethoden.
Er zijn geen verplichte oefeningen, je bepaald zelf wat bij jou en je hond past.

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen dien je in het bezit te zijn van het certificaat  ‘Gehoorzame Hond 1’ (GH1) en/of het B-diploma.

De Canine Freestyle  cursus wordt alleen bij voldoende belangstelling gegeven en begint dan meestal of eind januari en/of eind augustus en bestaat uit 16 lessen.
Zie voor de cursus dag het lesschema.

Onder het Lesschema kan je voor het komend seizoen vinden wanneer de cursussen beginnen, wat de uiterste datum van inschrijving is en wanneer dan ook de betaling binnen moet zijn.

Aanmelden voor een cursus doe je door via het menu item "Inschrijfformulieren" op de link aanmelden voor cursus te klikken en het juiste formulier vervolgens online in te vullen en te verzenden.

Het formulier is alleen dan beschikbaar als de cursus inderdaad gegeven wordt en de inschrijving openstaat.