Lesschema en Cursusinformatie

Algemene Cursus Informatie

De lessen worden gegeven op ons terrein aan het Kininilaantje 10 te Hilversum (sportpark Berenstein). Wanneer je geen cursist bent maar toch graag wilt zien hoe wij lesgeven ben je altijd van harte welkom!

Al onze instructeurs hebben zowel intern als extern een afgeronde opleiding en zijn bevoegd instructeur. Alvorens je kunt inschrijven voor een cursus moet je Lid worden van de KC Gooi- en Eemland en geldt dat de hond volledig is inge├źnt en dat je WA verzekerd bent voor je hond.

Voor de cursus kosten zie: Tarieven

De cursussen zoals aangegeven in het lesschema worden in 2 seizoen blokken gegeven: Seizoen 1 vanaf eind januari tot begin juni en Seizoen 2 vanaf eind augustus tot begin december en waarvan de juiste startdata in de agenda verschijnen, zodra deze zijn vastgesteld.

Inschrijving voor een cursus in seizoen 1 sluit rond mid december en inschrijving voor een cursus in seizoen 2 sluit rond mid juli, alleen de puppy cursussen starten meerdere keren gedurende het jaar, zie hiervoor ook onderstaand lesschema.

We geven in de ochtend verschillende lessen vanaf 9:30 tot 12:00 uur en in de avond vanaf 19:00 tot 21:30 uur.
In onderstaand lesschema geven de VAKJES aan wanneer de betreffende cursus in het komend seizoen gegeven wordt. GROEN=in principe beschikbaar en ROOD=Cursus is Vol

Bij samenstelling van een groep houden we rekening met het ras en de leeftijd. Het kan voorkomen dat je hond niet past in de aangegeven voorkeur, ook al is de groep niet vol.

De specifieke informatie over iedere cursus staat aan gegeven bij de betreffende cursus die je kunt vinden onder het menu Cursussen en je kunt jezelf online opgeven voor een cursus via het menu item Inschrijfformulieren

Lesschema

Voor het actuele cursus lesschema met de relevante dagen, klik hier op: LESSCHEMA

Voor de volgende serie puppy cursussen zie onder laatste nieuws op de homepagina.

Voor verdere algemene vragen en of opmerkingen kun je een e-mail  sturen naar info@kc-gooieneemland.nl
Wij zullen ervoor zorgen dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt.