Lid worden

Alle hondeneigenaars en/of hondenliefhebbers kunnen lid worden van de  vereniging K.C. Gooi-en Eemland. De vereniging is er voor alle honden, ras of rasloos. Wanneer je nog geen lid bent maar toch graag wilt zien hoe wij lesgeven ben je van harte welkom!  Onder Cursus Locatie  vind je de tijden waarop wij aanwezig zijn. Meld je, samen met je aangelijnde hond, even in de kantine. De medewerkers wijzen je graag de weg. Regelmatig zijn er wedstrijden, onderling en landelijk, lezingen en kind-hond middagen. Ook daar ben je van harte welkom. In de Agenda kun je zien wanneer dezen plaats vinden.

Contributie
Onze vereniging werkt uitsluitend met vrijwilligers, daarom kunnen wij de cursus prijs laag houden:
Lidmaatschap:  € 20,00 per jaar of na 1 juli €  30,00 voor 11/2 jaar, dus inclusief het daarop volgend jaar.
Extra Gezinsleden die ook trainen: € 8,00 per jaar
Entreegeld:  € 5,00 eenmalig

Cursus kosten
Zie hiervoor: Tarieven
 
Aanmelden als lid
Aanmelden als lid van de K.C. Gooi-en Eemland doe je door op de volgende link te klikken:

aanvraagformulier lidmaatschap

en dit formulier vervolgens compleet in te vullen en online te verzenden. Na aanmelding als lid krijg je per ommegaande een wachtwoord toegestuurd en waarmee je via de pagina Inschrijfformulieren jezelf op kunt geven voor een cursus. Je kunt ook via de inlog pagina (knop bovenaan rechts) inloggen op deze ledenpagina voor het aanmelden van een cursus en ook voor het vinden van jouw specifieke informatie.

Wanneer je jezelf aanmeldt als lid ga je akkoord met de Statuten en Huishoudelijk Reglement (HR) en ben je, bij deelname aan een cursus, WA verzekert voor je hond en heeft de hond de passende inentingen ontvangen.

Wanneer het openen van de Statuten en HR niet lukt kan het zijn dat het programma Acrobat Reader niet op je machine geïnstalleerd is. Je kunt dit programma gratis downloaden:   

Betaling
Het contributie bedrag voor het lidmaatschap dien je bij aanmelding over te maken op rekening NL36INGB0000487767 ten name van K.C. Gooi- en Eemland te Huizen. (Je krijgt hiervoor GEEN acceptgiro)

Opzegging Lidmaatschap
Het lidmaatschap moet voor 1 december, voorafgaand aan het nieuwe jaar, schriftelijk  worden opgezegd aan de ledenadministratie: ledenadministratie@kc-gooieneemland.nl