Inlog Pagina

LEDEN

kunnen  toegang krijgen tot de ledenpagina op de administratieve site waar je toegang hebt tot je specifieke gegevens en waar je jezelf op kunt geven voor een cursus.

Klik daarvoor op de volgende link:  Leden pagina  en dan kom je in een inlogscherm.

 

Als je de eerste keer inlogt of je wachtwoord vergeten bent, klik dan in dit inlogscherm op 'Wachtwoord aanvragen'.  Er wordt dan per ommegaand een email met een wachtwoord gestuurd. (Check dan zonodig ook de map 'Ongewenste mail')

 

Na het inloggen krijg je een menu met de volgende onderdelen:

 

Home: terug naar de algemene website

 

Mijn gegevens:

Overzicht van je  lidgegevens en de hondgegevens zoals die bij de ledenadministratie bekend zijn. Ook zie je, indien van toepassing, de cursussen die je in de afgelopen 5 jaar gevolgd hebt.

Tevens kun je aangeven of mensen, die in dezelfde groep een les volgen als jij, je email-adres en/of telefoonnr mogen zien.

 

Groepsgegevens:

Als je bezig bent met een cursus kun je via dit menu-item  zien wie er nog meer in je cursusgroep zitten. (Gegevens van de honden en de naam van de eigenaar. Als de eigenaar hier voor expliciet toestemming heeft gegeven zie je ook het email-adres en/of telefoonnummer)

 

Examens:

Voor de cursussen A, B, Club Obedience en Agility 1 en 2 kun je hier tegen examentijd de gegevens vinden

 

Volgende cursus:

Zodra de inschrijving open staat kun je  vanaf omstreeks december 2015 je inschrijven voor een volgende cursus mits je email-adres en hond(en) in ons systeem staan. Je hoeft dan alleen de cursus en de hond te selecteren. Van de overige gegevens wordt dan aangenomen dat ze niet veranderd zijn.  Maar je kunt je te allen tijde ook aanmelden via de reguliere inschrijvingsformulieren op de site.

 

 

MEDEWERKERS 

kunnen  toegang krijgen tot een aantal (afhankelijk van het werk dat je doet) onderdelen van de kyno-applicatie op de administratieve site. De link hiervoor is:   Medewerkers pagina

Ook hier kun je via het inlogscherm een wachtwoord aanvragen.