Raad van Beheer FCI Obedience cursussen: B, 1, 2, 3

Als je de cursus Club-OB hebt gevolgd kun je inschrijven voor de Raad van Beheer FCI Obedience cursussen die voortkomen uit de Cynophilia Gedrag en Gehoorzaamheid cursussen. Bij onze vereniging kun je de cursus volgen en het Raad van Beheer FCI Obedience examen doen op ons eigen trainingsveld.
De Raad van Beheer heeft eigen keurmeesters in dienst die landelijk examens afnemen.
Voor deze officiƫle Raad van Beheer-examens heeft u een Rashondenlogboek of een Werkboekje nodig. Aan te vragen bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

FCI Obedience-Beg is de eerste cursus en heeft dezelfde inhoud als de Club-OB cursus.
Als baas moet je inmiddels zo belangrijk voor je hond zijn dat de samenwerking voor de hond fantastisch is. Het sociale gedeelte is nog steeds een belangrijk onderdeel van de cursus.

De cursussen lopen op in moeilijkheidsgraad FCI Obedience Beginners, 1, 2, 3.
Je kunt een boekje met cursusinhoud / reglement aanvragen bij www.fciobedience.nl
Sommige combinaties vinden het geweldig naar wedstrijden te gaan en gaan dan echt hondensport beoefenen.
Regelmatig zijn er landelijke wedstrijden en ook daar kun je een diploma halen.
Zie voor de wedstrijdagenda www.fciobedience.nl

Onder het Lesschema kan je voor het komend seizoen vinden op welke dagen en tijden de lessen voor de FCI Obedience cursussen gegeven worden.

De FCI Obedience cursussen worden twee keer per jaar in onze club te Hilversum gegeven: Seizoen 1 begint rond eind januari en Seizoen 2 rond eind augustus.

Sluitingsdata aanmelding: rond mid december voor Seizoen 1 en rond mid juli voor Seizoen 2.

Aanmelden voor een cursus doe je door via het menu item "Inschrijfformulieren" op de link aanmelden voor cursus te klikken en het juiste formulier vervolgens online in te vullen en te verzenden.